ZOLL® SYDÄNISKURIT JA OHEISTUOTTEET

Vuosittain Suomessa noin 2800 henkilöä kohtaa odottamattoman äkkielottomuuden (sydänpysähdys). Ilmaantuvuus on noin 50 tapausta / 100 000 henkilöä. Ilman nopeasti aloitettua tehokasta ja keskeytyksetöntä elvytystä äkkielottomuus johtaa aina kuolemaan.

Äkkielottomuuden nopea tunnistaminen, hätäpuhelun avaaminen numeroon 112, välittömästi aloitettu tehokas ja keskeytymätön painelu-puhalluselvytys sekä varhainen defibrillaatio vähintään kaksinkertaistavat potilaan selviytymismahdollisuuden.

Defibrillaatiolla tarkoitetaan tasavirtasähköiskun antamista elvytystilanteessa neuvovalla AED-laitteella (AED = Automated External Defibrillator). Defibrillaattoria kutsutaan myös sydäniskuriksi. Sydäniskuri tunnistaa verenkierron pysäyttävän sydämen rytmihäiriön ja opastaa käyttäjää selkeillä äänikomennoilla. Laitteen käyttäminen on helppoa sekä turvallista ja sen käyttö onnistuu jopa ilman harjoitteluakin. Kuka tahansa voi käyttää sydäniskuria!

 

AUTTAMISKETJU

Nopeasti tilannepaikalle saatu sydäniskuri ja sen käyttö osana äkkielottoman auttamisketjua parantaa oleellisesti ennustetta.

Sydäniskureita suositellaan hankittavaksi ja sijoitettavaksi julkisiin tiloihin, jossa kansalaisia liikkuu. Sydäniskuri tulee olla helposti löydettävissä ja otettavissa käyttöön, samoin kuin alkusammutusvälineistö. Sydäniskurin sijainti tulee osoittaa selkeillä standardin mukaisilla opastekylteillä.

Raja-Medi on ZOLL® AED sydäniskureiden virallisen maahantuojan valtuuttama jälleenmyyjä. ZOLL® AED -defibrillaattorit ovat Suomessa markkinoiden suosituimpia ja yleisimpiä sydäniskureita. ZOLL® AED -defibrillaattoreissa yhdistyvät luotettavuus, pitkä toimintavalmius, helppokäyttöisyys ja paineluelvytyksen laatua valvova palauteominaisuus. ZOLL® monitori-defibrillaattorit ovat Suomessa laajasti myös ammattiauttajien käytössä ja näin ollen tärkeä ominaisuus on defibrillointielektrodien yhteensopivuus sekä maallikko- että ammattilaitteiden kesken.

Raja-Medin tarjonnasta löydät ZOLL® AED sydäniskureiden lisäksi kaikki tarvikkeet (paristot, elektrodit, telineet, säilytyskaapit, laukut, opastekyltit ja harjoituslaitteet). Sydäniskurin hankinnan yhteydessä saat käyttökoulutuksen ja voit valita halutessasi myös elvytyskoulutuksen sekä tehdä sydäniskurin huolenpitosopimuksen.

Pyydä tarjous!

ZOLL® AED Plus -defibrillaattori

ZOLL® AED Plus -defibrillaattori on tukeva, helppokäyttöinen ja Suomen yleisin defibrillaattori. ZOLL® AED Plus täyttää kaikki defibrillaattoreita koskevat vaatimukset ja tekniset määritykset.
ZOLL® AED Plus -defibrillaattori opastaa sinua kaikissa elvytyksen eri vaiheissa. Mukana tulevan CPR-D Pads -elektrodin sisäänrakennettu REAL CPR Help® järjestelmä mittaa ja rekisteröi paineluelvytystä ja antaa palautetta elvytyksen laadusta.

ZOLL® AED 3 -defibrillaattori

ZOLL® AED 3:ssa on integroitu Real CPR Help -teknologia, joka antaa palautetta ja auttaa antamaan laadukasta paineluelvytystä. Ainutlaatuiseen CPR Uni-Padz -elektrodeihin integroitu anturi mittaa ja raportoi paineluelvytyksesi tiedot AED 3:een, joka antaa sinulle palautetta ja opastaa tekemään kaiken oikein.


ZOLL® AED 3 -defibrillaattorin mukana tulee yleiselektrodit, jota voi käyttää sekä lapsille että aikuisille. Laite siirtyy helposti painiketta painamalla aikuistilasta lapsitilaan – elektrodeja vaihtamatta.